Betöltés...

ajánlat

Ár: 100 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Egy új csodálatos szerkezet
Új az új
Tekintse mindent, ami történik ebben az életben, hogy a globális gazdasági válság, a UPF civil szervezetek úgy döntöttek, hogy a munka, és részt vesznek az elégedettség az anyagi és pénzügyi szükségletek megmentése érdekében az emberek a nehéz helyzetekben
UPF pénzügyi részleg nem kormányzati szervezet csatlakozott a Világbanknak a céllal, hogy a szegénység elleni küzdelem érdekében, hogy megkönnyítsük és mozgó életkörülményeinek a leghátrányosabb helyzetű emberek kiegyensúlyozott pénzügyi helyzetét. Mr Leonard de Roeck végrehajtása UPF szerkezet, amely megadja a lehetőséget, hogy a háttérben betét és gagner25% -a beruházások, és a kölcsön projektek, vagy ha szükséges, a felső támogatja Ms. Christine Lagarde a Nemzetközi Valutaalap (IMF) elnöke. A pénzügyi normák és törvények ellenőrzik és felügyelik.
Azonban, ha lények állampolgár (iparos, mesterember, diplomás, farmer, stb) nem léteznek, hogy az alsó betétek, hogy többet keresnek, és vége a szegénység.
Az ajtó nyitott mindenki számára
További információ
couponfrancois77@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Torony
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Egyéb nem Európai Uniós országban
Állás típus: Távmunka
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
 
Eddig megtekintették 113 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "ajánlat" című hirdetést látja. (fent)