Betöltés...

Mentálhigiénés nővér - Bradford - England, Egyesült-Királysá

Ár: 700.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ragyogó, új munkalehetőséget kínálunk elkötelezett mentálhigiénés nővér számára egy független, mentálhigiénés betegeket ellátó kórházban.

Nővérként olyan cégnél fog dolgozni, amely kifejezetten arra törekszik, hogy a legmagasabb szintű ellátást biztosítsa az összes gondozott beteg számára.

A kórház egy független kórház, amely a mentalhigiénés egészségügyi problémák kezelésére és gyógyítására specializálódott, beleértve a szenvedélybetegségeket és étkezési rendellenességeket.

A vállalat minden munkatárs számára támogató és rendkívül együttműködő munkakörnyezetet, valamint kiváló képzési és fejlesztési lehetőségeket is kínál.

A megfelelő jelölt évente £24,000 és £30,000 közötti fizetést kap tapasztalattól függően és egyéb juttatásokat:
• 25 nap éves szabadság plusz a munkaszüneti napok, valamint 5 és 10 éves szolgálati idő után járulékos szabadság,
• Nyugdíjpénztári hozzájárulás,
• Számos egyéb nagyszerű juttatás

Munkája során felelős lesz a szolgáltatást igénylőknek mind a fizikai, mind a szellemi jólétükben való segítésben. Multidiszciplináris környezetben dolgozhat, melyet innovatív terápiás programok támogatnak, ezen programok vezetésében fog segíteni komplex terápiás területen.

A mentálhigiénés nővérnek RMN - Registered Mental Nurse-nek kell lennie, legalább 1 év tapasztalattal a megfelelő területeken, valamint jó angol nyelvű írásbeli és verbális készséggel.
További információkért hívja Mary Kay-t Magyarorszagról a +44 (0) 121 638 0567-es telefonszámon vagy küldje el önéletrajzát a contact@jupiterrecruitment.co.uk címre.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Angliában
Állás típus: Egészségügyi
Munkakör: Orvos / Ápoló
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 129 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Mentálhigiénés nővér - Bradford - England, Egyesült-Királysá" című hirdetést látja. (fent)