Betöltés...

LOS ANGELES MUNKA Takarítás,Babysitter, Építőipar, Asztalos.

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Los Angelesben élek és munkaközvetítéssel foglalkozom. Los angeles és környéke. Általában magyar emberekhez kell munkaerő ezért nem szükséges angol nyelvtudás!
Fizetés a munka adótól és munka körtől függ, Minden héten fizetés. Általában $10-$18 között mozog óránként, heti 40-60 óra. Ha kell tudok segíteni a repülőjegy vásárlásban szállás intézésben és az esta turista vízum megkérésében. Ha szükséges, de ha valaki magának szeretné intézi nekem úgy is jó.Valós munkák NEM ÁTVERÉS, de természetesen nem igyen intézem a munkákat. Munka közvetítő díj: Előre nem kell semmit fizetni, csak munkába állás után kell két heti fizetés. Amit részletekben is megoldható! Életkor 25-40. Ha érdekli a lehetőség lépjen velem kapcsolatba email-be.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: V. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudás nélkül
Ország: Egyéb nem Európai Uniós országban
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 6787 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "LOS ANGELES MUNKA Takarítás,Babysitter, Építőipar, Asztalos." című hirdetést látja. (fent)