Betöltés...

Víz-gáz-fűtésszerelő

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Figyelem Munkalehetőség SVÁJCBAN!
Csőszerelőket keresnek január közepétől bruttó 30-34 CHF-os bérezéssel. A munka helyszíne Svájc bármely területén lehet, ezért saját autó és „B” kategóriás jogosítvány szükséges! Német nyelvtudás legalább középszinten is kötelező feltétel, anélkül ne jelentkezzenek!!!! Szállásban, tartózkodási engedélyben a cég segít, de a szállás önköltséges, azonban a cég meg tudja előlegezni! Ez kantontól függ 600-800 CHF/hó. A ledolgozott órabér 70%-a a számládon van minden kedden, ha magyar számla van, akkor legkésőbb csütörtökön! A maradék hónap végén kerül jóváírásra! A bérezésen felül jár napi kajapénz az 15 CHF!
Német önéletrajzzal lehet jelentkezni a következő e-mail címre: hlk@outlook.hu vagy ezen a telefonszámon vagyok elérhető: 06308275557
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Svájcban
Állás típus: Szakmunka
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 420 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Víz-gáz-fűtésszerelő" című hirdetést látja. (fent)