Cosima Bellersen Quirini - Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
Ár: 2.520 Ft
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is. Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak! A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban: - tartósítás sóban és tejsavas erjesztés - tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése - különleges kenyerek, péksütemények - ecet és bor készítése házilag

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2025.08.04 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Cosima Bellersen Quirini - Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen! " című hirdetést látja. (fent)