Ételkészítési ismeretek - letölthető melléklettel - Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor
Ár: 14.499 Ft
A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig: - az ételkészítési tevékenység helyszíne, munkaterületei, - a felhasználandó eszközök, gépek, berendezések, - a kötelező higiéniai és balesetvédelmi előírások, - a legfontosabb élelmi anyagok és azok tulajdonságai, - a konkrét ételkészítési folyamatok az előkészítéstől az elkészítésen át a kiegészítő és befejező műveletekig. A letölthető melléklet több mint 700 recepttel egészíti ki a könyvet. Emellett alapanyag- és ételfotókkal, interaktív folyamatábrákkal, a kreativitást fejlesztő feladatokkal, olvasmányokkal, a legfontosabb szakmai kifejezéseket magyarázó fogalomtárral nyújt komoly segítséget a megszerzett tudásanyag elmélyítéséhez, gyakorlásához. A tananyag a hároméves szakácsképzéshez készült, de a gyakorló szakemberek és a sütést-főzést kedvelő érdeklődő nagyközönség számára is ajánlott.

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.07.11 |
Eddig megtekintették 11 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Ételkészítési ismeretek - letölthető melléklettel - Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor" című hirdetést látja. (fent)