Cukrászati ismeretek (letölthető melléklettel) - Gyenge Csaba, Dr.Dunszt Károly, Kiss Rita
Ár: 16.499 Ft
A Kiadónál először megjelenő, korszerű tartalmú tankönyv bemutatja a leendő cukrász szakembereknek a cukrászüzemek szakszerű felépítését, a kialakításhoz szükséges követelményeket, a munkavégzés személyi feltételeit, az üzem általános berendezéseit, gépeit, eszközeit és felszereléseit, valamint a kötelező higiénés, munka-, tűz- és balesetvédelmi előírásokat. Az alapismeretekből kiindulva ismerteti a cukrásztechnológiai műveleteket: a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonóanyagok alkalmazását és előállítását, a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását is. Megtalálhatók benne uzsonnasütemények, kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.) receptjei anyaghányad-ajánlással, valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) gyártása. A követelményrendszernek megfelelően megismertet a fagylalt gyártásával, a diabetikus sütemények fogalmával és készítésükkel, valamint az éttermi melegtészták és tányérdesszertek korszerű tálalásával és felszolgálásával.

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.07.11 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Cukrászati ismeretek (letölthető melléklettel) - Gyenge Csaba, Dr.Dunszt Károly, Kiss Rita" című hirdetést látja. (fent)