Betöltés...

Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése - Pető Gyula

Ár: 8.499 Ft

Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. Főfejezetek: 1. A vágóállatok előkészítése 2. A háziszárnyasok előkészítése 3. A vadak előkészítése 4. A halak előkészítése 5. A hidegvérű állatok előkészítése 6. Zöldségfélék előkészítése 7. Gyümölcsfélék előkészítése 8. Fűszerek előkészítése 9. További élelmi anyagok előkészítése 10. Az előkészítés, elkészítés műveletei

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.07.11
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése - Pető Gyula" című hirdetést látja. (fent)