Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése - Pető Gyula
Ár: 8.499 Ft
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. Főfejezetek: 1. A vágóállatok előkészítése 2. A háziszárnyasok előkészítése 3. A vadak előkészítése 4. A halak előkészítése 5. A hidegvérű állatok előkészítése 6. Zöldségfélék előkészítése 7. Gyümölcsfélék előkészítése 8. Fűszerek előkészítése 9. További élelmi anyagok előkészítése 10. Az előkészítés, elkészítés műveletei

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.07.11 |
Eddig megtekintették 12 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése - Pető Gyula" című hirdetést látja. (fent)