Betöltés...

Középkori szakácskönyv - Maggie Black

Ár: 4.490 Ft

Pompás és bőséges receptek gyűjteménye, amelyekből igen ízletes ételek készíthetők... példaértékű munka, ilyen egy igazi történelmi igényességgel készített szakácskönyv. PHILPPA DAVENPORT, Financial Times Roston lazac bormártással, Rizses-mandulás csirke, Díszes húspogácsa, Gombás táska, Aranyos póré- és vöröshagyma, Zöldborsópüré, Rózsapuding, Fügés-mazsolás krém, Lombard szeletek... a középkori kéziratokból összegyűjtött közölt, a mai ízlés szerint átírt nyolcvan recepttől összefut a nyál az ember szájában. A néhai Maggie Black ételtörténészként és szabadúszó íróként alkotott. Számos kötet szerzőjeként ismerjük, amelyek között megtaláljuk az Étkezési és főzési szokások a XIX. századi Angliában, A brit főzőiskola öröksége és a Füstölt ételek készítése otthon című műveket csakúgy, mint a társszerzőként nevéhez fűződő Jane Austin szakácskönyve című kötetet. Magával ragadó gasztronómiai utazás. GERALDINE FOLT, Homes and Gardens Ez a könyv sokkal több annál, mintsem hogy csak egyszerű receptgyűjteményként említsük... a kötet igazi értéke és az általa nyújtott legnagyobb élvezet a benne található társadalomtörténeti rajzból fakad. ISABEL QUIGLEY, Financial Times

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.07.08
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Középkori szakácskönyv - Maggie Black" című hirdetést látja. (fent)