Betöltés...

A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet

Ár: 1.950 Ft

Szerzők: Batár Zsolt Botond, Dr. Kanyó Terézia Teleki Sámuel Kulturális Egyesület, 2021 A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török). A kötet adatai: Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2021 Terjedelem: 126 oldal

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2025.07.21
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet" című hirdetést látja. (fent)