A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet
Ár: 1.950 Ft
Szerzők: Batár Zsolt Botond, Dr. Kanyó Terézia Teleki Sámuel Kulturális Egyesület, 2021 A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török). A kötet adatai: Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2021 Terjedelem: 126 oldal

Tulajdonságok
A hirdető: | Kereskedés hirdetése |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.07.21 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet" című hirdetést látja. (fent)