Wok - Várlaki Tibor (szerk.)
Ár: 990 Ft
A wok forradalmasította a főzést, és egyúttal megváltoztatta a vásárlási szokásokat. Ez az egyszerű és olcsó edény az egytálételek főzésére szolgál igazán Noha a wok eredetileg a keverve sütésre, azaz hirtelensütésre való, jól használható az olajban sütésre, gőzben főzésre és a párolásra is. Ha wokban főzünk, nemcsak energiát és időt takarítunk meg, de a mosogatás munkájából is jócskán lefaragunk. A keverve sütésnél apró falatokat sütünk nagy lángon, nagyon rövid idő alatt, a lehető legkevesebb olajban. Ennek köszönhetően az így készült ételek kevés zsiradékot tartalmaznak, megőrzik az alapanyagok ízét, zamatát és a tápanyagtartalmát is. A friss zöldségek színe és állaga alig változik, ezért a zsenge hozzávalók tökéletesen élvezhetők maradnak.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.01.29 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Wok - Várlaki Tibor (szerk.)" című hirdetést látja. (fent)