Főzelékek - Kóstoló 1. - Kiss Gyula
Ár: 525 Ft
A főzelékről a habarással, rántással készített sűrített levű, zöldséges ételek jutnak eszünkbe. Nyáron a savanyú burgonya, a kapros tök, a tejfölös sóska, a lucskos káposzta vagy a kelkáposzta-főzelék, tavasszal a lecsó, a zsenge zöldborsó- és zöldbabfőzelék, míg télen a száraz hüvelyesekből készített főzelékek a legkedveltebbek. A főzelékek ízletes elkészítése azonban még a gyakorlottabb háziasszonyoknak sem könnyű feladat.

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.02.28 |
Eddig megtekintették 11 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Főzelékek - Kóstoló 1. - Kiss Gyula" című hirdetést látja. (fent)