A 100 legjobb disznótoros finomság - Bártfai; Mózes (szerk.)
Ár: 1.490 Ft
Sajátos hangulata van a disznóölésnek és az azt követő disznótornak, de már az ezekre való készülődésnek is. Nálunk -- a közép-európai éghajlatnak megfelelően -- hagyományosan advent, a karácsonyvárás időszakában kerül sor az első disznóvágásokra. Egyrészt, mert erre az időszakra már kellőképpen meghízott, vágásra érett sertések röfögnek az ólakban, másrészt pedig, ekkorra már beköszönt a tartós hideg idő, s így a hús romlása nélkül elvégezhető a néha egész napot igénybe vevő feldolgozás.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.01.29 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "A 100 legjobb disznótoros finomság - Bártfai; Mózes (szerk.)" című hirdetést látja. (fent)