Betöltés...

A 100 legjobb disznótoros finomság - Bártfai; Mózes (szerk.)

Ár: 1.490 Ft

Sajátos hangulata van a disznóölésnek és az azt követő disznótornak, de már az ezekre való készülődésnek is. Nálunk -- a közép-európai éghajlatnak megfelelően -- hagyományosan advent, a karácsonyvárás időszakában kerül sor az első disznóvágásokra. Egyrészt, mert erre az időszakra már kellőképpen meghízott, vágásra érett sertések röfögnek az ólakban, másrészt pedig, ekkorra már beköszönt a tartós hideg idő, s így a hús romlása nélkül elvégezhető a néha egész napot igénybe vevő feldolgozás.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.01.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A 100 legjobb disznótoros finomság - Bártfai; Mózes (szerk.)" című hirdetést látja. (fent)