Betöltés...

Élelmiszer- biztonság és higiénia a vendéglátásban - Horváth Péter

Ár: 4.490 Ft

Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris képzési és vizsgakövetelményeinek. A tankönyv 2013-tól hivatalos tankönyvi engedéllyel rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.01.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Élelmiszer- biztonság és higiénia a vendéglátásban - Horváth Péter" című hirdetést látja. (fent)