Élelmiszer- biztonság és higiénia a vendéglátásban - Horváth Péter
Ár: 4.490 Ft
Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris képzési és vizsgakövetelményeinek. A tankönyv 2013-tól hivatalos tankönyvi engedéllyel rendelkezik.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.01.29 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Élelmiszer- biztonság és higiénia a vendéglátásban - Horváth Péter" című hirdetést látja. (fent)