Vendéglátó technológia - Dr. Dunszt; Ónódi; Török István; Oriskó Ferenc
Ár: 1.100 Ft
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló ismereteket tartalmazza, amelyek egymásra épülnek és kiegészítik egymást. A gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi a hallgatókat. Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a főzelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tészta ételek, a különböző húsételek és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A felszolgáló ismeretek a biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait ismerteti. A cukrászati ismeretek az alapműveleteket, az előkészítést, tésztakészítést, a cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be. Komoly ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.01.29 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Vendéglátó technológia - Dr. Dunszt; Ónódi; Török István; Oriskó Ferenc" című hirdetést látja. (fent)