Italismeret - A vendéglátó szakképzés számára - B. Kiss Andrásné; Dr. Sahin Tóth Gyula; Dr. Buzás Gizella
Ár: 990 Ft
Tankönyv a vendéglátást és idegenforgalmat tanulók számára. Az ország borvidékei, híres szőlőtermelő tájainak hagyományai, jellemző borai, a sörfőzés története, folyamata, a párlatok, likőrök fajtái, készítése. Az alkoholtartalmú /bor, sör, párlatok és likőrök/ és az alkoholmentes /víz, üdítők/ italokat részletesen bemutató tankönyv sok éves hiányt pótol. A gyakorlatokat leíró fejezet a laboratóriumi munka szabályait, az italok kémiai, érzékszervi és egyéb vizsgálatát ismerteti. A kiadvány végén kislexikon segíti a szakszavak és a szakmai kifejezések megértését, megtanulását.

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.02.28 |
Eddig megtekintették 24 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Italismeret - A vendéglátó szakképzés számára - B. Kiss Andrásné; Dr. Sahin Tóth Gyula; Dr. Buzás Gizella" című hirdetést látja. (fent)