Az édességek magasiskolája
Ár: 10.490 Ft
Az édességek magasiskolája 90 legendás francia és nemzetközi recept Berlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel, praliné, koldustallér, pillecukor... Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is! A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT: ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT, AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET! * Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra! * Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése... * Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez. 320 FÁZISFOTÓ

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.02.28 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Az édességek magasiskolája" című hirdetést látja. (fent)