Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Ár: 2.190 Ft
Gyümölcsfélék a táplálkozásban Jelen írás több mint hetven éve íródott, de minden megállapítása helytálló és hasznosítható az emberek étkezésében. A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában. A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.

Tulajdonságok
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2025.02.28 |
Eddig megtekintették 11 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Gyümölcsfélék a táplálkozásban" című hirdetést látja. (fent)