Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Cukrászati ismeretek - KP-2321
Ár: 6.780 Ft
A könyv részletesen tárgyalja: - a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását, - a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását, - az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással, - a fagylaltgyártást, - a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint - az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését. A letölthető mellékletben található, az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok jelentősen növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát. A több mint 500 szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá, érdekessé teszik a kiadványt.

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.02.23 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Cukrászati ismeretek - KP-2321" című hirdetést látja. (fent)