Betöltés...

Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - MK-5813

Ár: 7.190 Ft

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakkönyv
 
Feladás dátuma: 2025.07.22
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - MK-5813" című hirdetést látja. (fent)