Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - MK-5813
Ár: 7.190 Ft
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2025.07.22 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - MK-5813" című hirdetést látja. (fent)