Hal, mindenestül
Ár: 19.999 Ft
Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást, ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást mindenestül.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.16 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Hal, mindenestül" című hirdetést látja. (fent)