Betöltés...

A bor készítése és kezelése

Ár: 3.990 Ft

A bor készítése és kezelése A borkészítés és borfogyasztás mindazoknál a népeknél, amelyeknél a természeti viszonyok megengedték a szőlőtermesztést, az őstörténettől napjainkig nagy szerepet játszott az emberek életében. A bor az emberiségnek napjainkban is általánosan ismert, kedvelt itala. Egyeseknek élvezeti cikként szolgál, másoknak viszont a mindennapi táplálkozás fontos kiegészítő fogyasztási cikke. De fontos szerepet tölt be a közegészségügy terén is, részben a járványos betegségek elhárításában, a megelőző védekezésben, részben pedig a gyógyításban, illetve a legyengült betegségeknél a szervezet részére gyorsan értékesülő tápszerként alkalmazva. Ünnepi lakoma a magán-, köz-, vagy nemzetközi életben bor nélkül el sem képzelhető. A mai Magyarországon újra reneszánszát éli a borkészítés és a különféle borbemutatók, bormustrák, fesztiválok ideje. Szinte minden jelentős szőlőtermelő vidékünkön zajlanak ilyen események, amik egyre népszerűbbek és évről-évre mindig nagyobb az érdeklődők, borkedvelők létszáma.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.11.13
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A bor készítése és kezelése" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: