Panyik Gáborné dr. - Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése
Ár: 4.245 Ft
Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.11.06 |
Eddig megtekintették 10 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Panyik Gáborné dr. - Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése" című hirdetést látja. (fent)