Betöltés...

Desszertleckék - díszdobozos kiadás

Ár: 11.980 Ft

Képzeld el, hogy otthonodban mindig kéznél van egy forrás, amelyből meríthetsz inspirációt bármilyen alkalomra, legyen az egy családi ünnep vagy egy baráti összejövetel. A Desszertleckék díszdobozos kiadása pontosan ezt kínálja neked. Ez a gyűjtemény több mint 200 különleges receptet tartalmaz, amelyekkel mindenkit elbűvölhetsz.

A Desszertleckék négy tematikus kötetében mindent megtalálsz, ami egy tökéletes desszert elkészítéséhez szükséges. Legyen szó családi ünnepekről, mennyei gyümölcsös édességekről, látványos tortákról vagy ellenállhatatlan karácsonyi finomságokról, ez a könyv minden alkalomra kínál valami izgalmasat.

A receptek részletesen, lépésről lépésre vezetik végig az olvasót az elkészítési folyamaton, így kezdők és haladók egyaránt bátran belevághatnak. A gyönyörű, díszdobozos kiadás pedig nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, így akár ajándéknak is tökéletes.

A Desszertleckék könyveiben Mary Berry titkait és trükkjeit ismerheted meg, amelyekkel a legfinomabb és leglátványosabb desszerteket készítheted el. Az édes ízek mellett sós falatok is helyet kaptak a kötetekben, így minden ízlésnek és alkalomnak megfelelő finomságokat találhatsz.

Ez a díszdobozos kiadás tökéletes ajándék minden sütéskedvelőnek, és remek lehetőség arra, hogy különleges desszertekkel lepd meg szeretteidet. Legyen szó családi vacsoráról, baráti összejövetelről vagy egy különleges ünnepi alkalomról, a Desszertleckék mindig tartogat valami újat és izgalmasat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és fedezd fel a sütés örömét ezzel a csodálatos gyűjteménnyel!

A Desszertleckék díszdobozos kiadása nemcsak a receptek sokfélesége miatt különleges, hanem azért is, mert minden kötetben található valami extra, amitől még különlegesebbé válik az élmény. A gyümölcsös desszertek között megtalálod a legfrissebb és legízletesebb recepteket, amelyek minden évszakban megállják a helyüket. A karácsonyi finomságok pedig garantáltan ünnepi hangulatot varázsolnak minden otthonba.

Ez a könyvgyűjtemény minden sütéskedvelő álma, és lehetőséget ad arra, hogy új dolgokat próbálj ki, és felfedezd a desszertkészítés örömét. Legyen szó egy egyszerű muffinról vagy egy bonyolultabb tortáról, a Desszertleckék könyvei minden receptet részletesen és érthetően mutatnak be.

Miért pont ez a termék?


Több mint 200 különleges recept
Négy tematikus kötet
Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott
Gyönyörű, díszdobozos kiadás
Édes és sós receptek egyaránt


Felhasználási tippek:


Készítsd el a család kedvenc édességét egy ünnepi vacsorára
Lepd meg barátaidat egy különleges desszerttel egy összejövetelen
Próbáld ki a gyümölcsös édességeket egy nyári piknikre
Készíts karácsonyi finomságokat az ünnepi hangulat fokozására
Használj sós falat recepteket egy hétvégi brunchhoz


Felhasználási alkalmak:


Családi ünnepek
Baráti összejövetelek
Karácsonyi ünnepek
Romantikus vacsorák
Hétvégi piknikek


Csomag tartalma:


1 db Desszertleckék díszdoboz
Négy tematikus kötet:

Sütemények családi és ünnepi alkalmakra
Mennyei gyümölcsös édességek
Látványos torták kezdőknek és haladóknak
Ellenállhatatlan karácsonyi finomságok




Vásárold meg a Desszertleckék díszdobozos kiadást, és varázsold el a vendégeidet a legfinomabb és leglátványosabb desszertekkel! Készítsd el a család új kedvencét, és tedd emlékezetessé a különleges alkalmakat ezekkel az izgalmas receptekkel!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Desszertleckék - díszdobozos kiadás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: