Betöltés...

Szvámí Ráma - Holisztikus egészség egy Jógi szemével

Ár: 3.990 Ft

Ha testünk fájdalmat érez, képtelenek vagyunk úgy kommunikálni másokkal, ahogy szeretnénk, már csak a fájdalomra fókuszálunk. Ahelyett, hogy tudatosak lennénk arról, valami fájdalmunk van. Szeretteink csupán azzal vigasztalhatnak, ha elterelik róla a figyelmünket. A külső anyagi természet és a belső szellemi tudatosság központ nagylelkűségének köszönhetően tartós egészségben és harmóniában élhetnénk.
Ám mesterséges testi és mentális akadályok építésével elvesztettük a közvetlen kapcsolatot ezekkel az erőkkel. Ha a jóga ősi módszereivel újra teljes figyelmet fordítunk létezésünkre, tudatos irányítói leszünk tetteinknek és érzelmeinknek.
E jóga könyv segítségével észre fogjuk venni, hogy az egészség mentális aspektusa fontosabb, mint a fizikai. Végül megtapasztaljuk a bennünk lévő tudatosság középpontját, s ezt a különleges szintet hívjuk spirituális egészségnek. Ez egyszerre jelenti a létezés és a harmónia művészetének megvalósítását.
Szvámi Ráma - számtalan jógikus könyv szerzője - műve mindent tartalmaz a jógikus egészségről, amit jógiként tudni érdemes. Ezért a jóga gyakorlók, jóga tanfolyamok, jógaoktató tanfolyamok, jóga oktató képzések alap kézikönyvének tartjuk ezt a művet. Szeretettel ajánljuk!



Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: EGYÉB
 
Feladás dátuma: 2024.09.01
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Szvámí Ráma - Holisztikus egészség egy Jógi szemével" című hirdetést látja. (fent)