A pálinkafőzés titka
Ár: 1.790 Ft
A pálinkafőzés titka Hazai pálinkáink a „HUNGARIKUMOK” sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk – a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb. Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról. Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipari és természetesen a nyelvújítás időszakának is.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "A pálinkafőzés titka" című hirdetést látja. (fent)