Betöltés...

A pálinkafőzés titka

Ár: 1.790 Ft

A pálinkafőzés titka Hazai pálinkáink a „HUNGARIKUMOK” sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk – a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb. Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról. Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipari és természetesen a nyelvújítás időszakának is.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: EGYÉB
 
Feladás dátuma: 2024.11.21
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A pálinkafőzés titka" című hirdetést látja. (fent)