Betöltés...

Grigorij Grabovoj - Az irányító valóság kiterjesztése a lehetséges ellenállás rendszerét leküzdő módszerrel, az Egy Isten Fizikai testével együtt

Ár: 2.000 Ft

Ezért létezik az első, nagyon egyszerű módszer. Ez a valóság kirekesztésének módszere, ahol egy olyan problémát kapunk, ami a valóságban nem létezik. Ha az Egyetlen Isten Fizikai Teste szempontjából nézzük meg, akkor látjuk, hogy Számára a valóság bármelyik eleme olyan, hogy arra bármikor hatást gyakorolhat; valamint képes megszüntetni egy olyan információt, amely rögzült a kollektív tudat egyik szintjén. Mindannyian rendelkezünk a tudásnak egy arany rétegével, amely minden embernek megadja az örök életre vonatkozó tudást. Amikor az ember megtanulja az információból kizárni a negatívumot... Eredményképpen azt látjuk, hogy ha a fizikai testet a Lelken keresztül normalizáljuk, és közben egy sejtbe sűrítjük az információt, elérjük a kitűzött feladat megoldását. Erre szokták mondani, hogy bármilyen feladatra a megoldás ott van az ember egyetlen sejtjében.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Grigorij Grabovoj - Az irányító valóság kiterjesztése a lehetséges ellenállás rendszerét leküzdő módszerrel, az Egy Isten Fizikai testével együtt" című hirdetést látja. (fent)