Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák
Ár: 2.090 Ft
Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. A szerző a konyhaművészet mestere volt, így jelentős tapasztalattal rendelkezett, amit könyveiben tovább is adott a Tisztelt olvasóközönségnek. Jelen könyvében, ahogy a könyv címe is mutatja - Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák készítésének titkait osztja meg olvasóival. A mű az 1903-ban megjelent kiadás reprint változata.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.10 |
Eddig megtekintették 36 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák" című hirdetést látja. (fent)