Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére
Ár: 4.390 Ft
Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére Tisztaság a helyes borkezelés első feltétele. Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot fordít a tisztaságra, nemcsak kevesebb fáradsággal tudja borát készre kezelni, hanem a legtöbb bajnak elejét veszi s ily módon jól fejlődött, egészséges borát könnyen és jól tudja értékesíteni. A legtöbb borbetegség és borhiba a tisztaság hiányának következménye. Hanyagul tisztított edényekkel és eszközökkel dolgozva, piszkos és rossz levegőjű helyiségben a legegészségesebb szőlőből szűrt must és bor is romlásnak indulhat s a gazda termésének kisebb értékében vallja kárát mulasztásának. A könyv az 1910-ben megjelent könyv reprint változata.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.10 |
Eddig megtekintették 51 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Útmutatás a must és a bor helyes kezelésére" című hirdetést látja. (fent)