Betöltés...

Közlekedés - Interaktív foglalkoztató könyv - Tolki

Ár: 9.360 Ft

Készülj fel egy izgalmas kalandra a járművek és a közlekedési szabályok varázslatos világába a Tolki Interaktív Hangoskönyvvel! Ez a színes, ragyogó könyv 3-10 éves gyerekek számára nyújt játékos tanulási lehetőséget, miközben bepillantást enged a közlekedés izgalmas világába. A gyerekek minden oldalon kvízjátékokkal tehetik próbára tudásukat. A könyv részletesen bemutatja a különböző közlekedési formákat és a hozzájuk kapcsolódó járműveket, munkagépeket is.

A könyv használatához szükség van a Tolki toll nevű eszközre! Ha már van belőle otthon, akkor nyugodtan rendelje meg ezt a könyvet, jó szórakozás lesz! Ha még nincs ilyen eszköze, akkor egy szett-et is rendeljen meg, amely tartalmazza az eszközt és egy könyvet is.
Az Európa a tányéron című könyvhöz tartozó hanganyag megtalálható minden készletben lévő tollon.

A Tolki Interaktív Hangoskönyv: Elektronikus tollal aktiválható hangokkal, zenével és effektekkel teszi élményszerűvé a tanulást. (A tollat a Tolki készletek tartalmazzák, ez a termék nem foglalja magában.) Több mint 2000 szöveget, kvízkérdést és hangot rejt, melyek játékosan bővítik a gyerekek tudását. Kvízjátékokkal teszi próbára a gyerekek tudását minden oldalon. Részletesen bemutatja a különböző közlekedési formákat, járműveket és munkagépeket is. Szórakoztató formában és a gyerekek saját tempójuknak megfelelően ismerteti meg a komoly tananyagot.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Gyerekeknek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Közlekedés - Interaktív foglalkoztató könyv - Tolki" című hirdetést látja. (fent)