Betöltés...

Dinoszauruszok készlet - Interaktív foglalkoztató könyv - Tolki

Ár: 34.990 Ft

Dinoszauruszok készlet - Interaktív foglalkoztató könyv - Tolki A könyv segítségével a gyerekek saját érdeklődési körüknek és tempójuknak megfelelően fedezhetik fel a dinoszauruszok csodálatos világát, megismerhetik a lényeket, amelyek évmilliókkal ezelőtt éltek a Földön. Elektronikus tollal működő, dinoszaurusz témájú interaktív hangoskönyv 5-12 éves gyerekeknek. – A könyvhöz több szöveganyag és egyéb hang tartozik. – Olvasóink minden oldalon kvízjátékokkal tehetik próbára a tudásukat.

Az interaktív foglalkoztató hangoskönyvek kizárólag az elektronikus tollal működnek. A toll a bekapcsolása után egyetlen ikon megérintésével felismeri, hogy melyik könyv hanganyagát kell használnia. A toll a képekhez érintve lejátssza az adott képhez tartozó szöveget vagy hangot. Az oldalakon elhelyezett ikonok megérintésével bármikor válthatunk a toll egyes funkciói között, hiszen a képekhez sok esetben több különböző hanganyag is tartozik. A könyvek oldalait tematikusan állítottuk össze, ezzel is segítve a logikai készségek, a szókincs és a kognitív képességek fejlesztését. Az egyes könyvek gazdag anyaga garantálja, hogy a velük játszó gyerekek a sokadik alkalommal is fedeznek fel bennük újdonságokat. Minden könyvben találunk eltérő nehézségű kvízjátékokat, ezek használatakor az egyes témákhoz tartozó kérdéssorokból a toll véletlenszerűen feltesz öt kérdést. A toll a kvíz végén állapítja meg a helyes válaszok számát, ezután újabb kvíz indítható, természetesen ismét véletlenszerűen kiválasztott kérdésekkel. A toll MP3 lejátszóként, diktafonként, USB adathordozóként is működik.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Gyerekeknek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Dinoszauruszok készlet - Interaktív foglalkoztató könyv - Tolki" című hirdetést látja. (fent)