Betöltés...

Tűz - Szókimondóka

Ár: 9.770 Ft

Mit tartalmaz a SzóKiMondóka Tűz játékcsomagja?
Egy zenés, interaktív kisfilmet, ami szavakat tanít, megzenésített mondókákkal, énekkel, hogy ne csak bámulja a tévét, hanem mozogjon, táncoljon együtt velünk, közben játssza el, mondja ki és mutassa meg a szavakat! Illusztrált, színes szókártyákat, amelyek már önmagukban is sokféle játéklehetőséget rejtenek. Mesekönyet ?Lackfi János: A lángoló virág? címmel amiből tanulunk a tűzről, ami ugyan veszélyes, de a barátunk is.
Útmutatóban tippeket szülőknek, hogy milyen fejlesztő játékokat játszhatunk együtt, illetve sok-sok lehetőséget, hogy mit játsszunk a SzóKiMondóka elemeivel.

A SzóKiMondókában azt szeretik a szülők, hogy a gyermek észrevétlenül tanul, míg értelme, önbizalma fejlődik. Sokfélét lehet vele játszani a gyermek hangulatához, a napszakhoz igazítva a közös játékot.
Ha elmélyültebb játékra van lehetőségünk, elővehetjük a szókártyákat. Itt számtalan játéklehetőség van, amit az Útmutatóban részletezünk. Ha aktívabb, energialevezető időtöltést szeretnénk, tegyük be a zenés kisfilmet és jöhet a közös tánc, együtt mondókázás, éneklés, szófelismerő játék. Ha pedig, például este a nyugodt légkör megteremtése a cél összebújhatunk a kanapén és együtt, beszélgetve olvashatjuk a mesekönyvet.
Ha kevés időd van közös játékra, de azt maximálisan szeretnéd kihasználni. Ha fontos számodra a készségfejlesztés, zenei nevelés. Ha szeretnéd, hogy gyermeked játszva váljon olvasást szerető felnőtté. Ha fontos, hogy szépen, érthetően beszéljen és mások is megértsék. Ha olyan játékot keresel, ami segít strukturálni az otthon töltött időt, különböző tevékenységekkel. Ha kétnyelvű a gyermeked és az idegen nyelv a domináns. Vagy ha csak egy jót szeretnél játszani gyermekeddel, táncolni és mondókázni!
Jellege: fejlesztő játék

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Gyerekeknek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Tűz - Szókimondóka" című hirdetést látja. (fent)