Betöltés...

Hungarian culinary art

Ár: 5.990 Ft

Üdvözöllek a "Hungarian culinary art" világában, ahol a magyar konyha legjavát visszük hozzád otthonra! Ez a DVD-könyv csomag nem csupán egy receptkönyv és egy videós útmutató, hanem egy valódi kulináris utazás is, amely bárhol otthon érezheted magad.

A "Hungarian culinary art" tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék megismerni a magyar konyha legfinomabb fogásait, legyenek külföldiek vagy Magyarországon élő külföldi állampolgárok. A csomag tartalmazza az angol, német, olasz és magyar nyelvű recepteket és videó útmutatókat, így mindenki könnyedén elkészítheti otthon a híres magyar ételeket és süteményeket.

A "Hungarian culinary art" több mint 50 változatos receptet és videót kínál, amelyek mindegyike részletesen bemutatja, hogyan készítsd el a legjobb magyar fogásokat. Az egyszerűségében rejlik a titok: minden receptet és videót úgy állítottunk össze, hogy bárki, legyen kezdő vagy tapasztalt szakács, sikeresen el tudja készíteni azokat. A színes fotók és részletes videók segítenek abban, hogy minden ételt pontosan úgy készíts el, ahogyan azt a könyvben és DVD-n látod.

Fedezd fel a magyar konyha ízeit otthon, és élvezd a különleges élményt, amit ez a DVD-könyv csomag nyújt!

Miért pont ez a termék?


Többnyelvű receptek és videók: angol, német, olasz és magyar nyelven
Otthoni használatra tervezve, ideális külföldön élő magyaroknak és külföldieknek


Felhasználási tippek:



Ajándék ötlet külföldi barátoknak és családtagoknak
Magyar tematikájú parti vagy ünnepség megrendezése


Felhasználási alkalmak:



Nemzetközi rendezvények és kulturális fesztiválok
Ételkóstolók és gasztronómiai workshopok


Vegyél egy példányt a 'Hungarian culinary art' DVD-könyv csomagból, és varázsold el otthonodat a magyar konyha legfinomabb ételeivel és süteményeivel!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.06.08
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Hungarian culinary art" című hirdetést látja. (fent)