Betöltés...

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Ár: 6.999 Ft

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan könyv egy forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsd a konyhai folyamatokat és ezáltal kreatívabban és hatékonyabban főzhess. A könyv nem csak a hobbiszakácsoknak, de a profi séfeknek is hasznos útmutató lehet, hiszen Dr. Stuart Farrimond, orvosból lett élelmiszerkutató, tudományos alapokon nyugvó válaszokat ad a leggyakoribb konyhai kérdésekre.

A főzés tudománya könyvben 160 alapvető konyhai kérdésre kapsz választ. Vajon jobb zúzni vagy vágni a fokhagymát? Hogyan őrizheted meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor érdemes hozzáadni a zöldfűszereket az ételhez? Hogyan marad a hal szaftos sütés közben? Ezekre és sok más kérdésre találhatsz választ ebben a csodálatos könyvben.

A könyv látványos, informatív illusztrációkkal van tele, amelyek segítenek megérteni a különböző főzési eljárásokat, alapanyagokat és konyhai eszközöket. Ezek az illusztrációk nem csak szépítik a könyvet, hanem praktikus segítséget is nyújtanak a konyhában. Minden recept és tipp közérthető módon van megfogalmazva, így bárki könnyen alkalmazhatja azokat.

A főzés tudománya könyv célja, hogy segítsen neked jobban megérteni a főzési folyamatokat és hogy magabiztosabban mozoghass a konyhában. A kutatási eredményekkel alátámasztott tanácsok garantáltan hasznosak lesznek, akár kezdő, akár tapasztalt szakács vagy. A könyv szerzője, Dr. Stuart Farrimond, elismert szakértő a gasztronómia területén, és előadásaiban, illetve írásaiban is mindig arra törekszik, hogy a tudomány és a főzés titkaiba avassa be közönségét.

Ez a könyv egy igazi szemeket nyitó élmény, amely arra inspirál, hogy bátran kísérletezz a konyhában. A főzés tudománya segít, hogy minden főzés örömteli és sikeres legyen. A praktikus tanácsoknak és a látványos illusztrációknak köszönhetően minden főzési folyamat izgalmas kalanddá válik.

A főzés tudománya könyv nem csak a gasztronómia iránt érdeklődőknek ajánlott, hanem mindenkinek, aki szeretne többet tudni a konyhai praktikákról és trükkökről. Ez a könyv minden konyhában ott a helye, hiszen a benne található tudás és tapasztalat segítségével minden étel mesterművé válhat.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan könyvet, hogy a következő főzésed igazi diadal legyen. Ez a könyv nem csak a konyhai tudásodat bővíti, hanem egyúttal a főzés örömét is megduplázza.

Miért pont ez a termék?


160 konyhai kérdés megválaszolása
Tudományos alapokon nyugvó tanácsok
Látványos és informatív illusztrációk
Gyakorlati tippek és trükkök
Közérthető elemzések


Felhasználási tippek:


Főzz egészségesebb ételeket a zöldségek tápértékének megőrzésével
Használd a könyvet inspirációként saját kreatív receptjeidhez
Javítsd főzési technikáidat tudományos alapokon nyugvó tanácsokkal
Kísérletezz különböző főzési módszerekkel és eszközökkel
Lepd meg családodat és barátaidat izgalmas, új ételekkel


Felhasználási alkalmak:


Hétköznapi főzések
Ünnepi étkezések
Baráti összejövetelek
Főzőklubok és workshopok
Oktatóanyagként főzőiskolákban


A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan könyv tartalma:



1 x 160 konyhai kérdés megválaszolása
Kutatási eredményekkel alátámasztott tanácsok
Látványos illusztrációk


Vásárold meg A főzés tudománya könyvet, és fedezd fel a konyhai praktikák titkait! Tedd izgalmassá és látványossá a főzést, és kápráztasd el szeretteidet minden egyes étkezés alkalmával!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.06.08
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan" című hirdetést látja. (fent)