Betöltés...

Lakoma 1.

Ár: 8.999 Ft

Váncsa István Lakoma 1. című könyve egy igazán különleges szakácskönyv, amely azonnal klasszikussá vált megjelenésekor. Ebben a monumentális kötetben közel 800 recept és 42 esszé található, amelyek egyedi, szellemes stílusban íródtak. Váncsa István neve nemcsak a gasztronómia világában ismert, hanem az irodalmi szférában is, hiszen művei igazi irodalmi élményt nyújtanak az olvasóknak.

A Lakoma 1. nem csupán egy szakácskönyv, hanem egy igazi gasztronómiai kaland, amelyet a szerző egyedi hangvétele és humora tesz felejthetetlenné. Az esszék szórakoztató és tanulságos olvasmányok, amelyek mélyebb betekintést nyújtanak az egyes ételek történetébe, elkészítési módjába és kultúrtörténeti hátterébe. Váncsa stílusa könnyed és közvetlen, ugyanakkor részletes és precíz, ami különösen hasznos a receptek követése során.

A Lakoma 1. azoknak szól, akik szeretik a hagyományos és különleges ételeket, és szeretnének új ízeket és technikákat felfedezni. Legyen szó profi szakácsról, alkalmi főzőről vagy egyszerűen csak a gasztronómia iránt érdeklődőről, ebben a könyvben mindenki megtalálja a számára érdekes és hasznos tartalmakat. A kötet nemcsak a konyhában nyújt segítséget, hanem irodalmi szórakozást is kínál, hiszen az esszék és történetek olvasása is élvezetes időtöltés.

A könyv különleges bővített kiadása újabb receptekkel és esszékkel gazdagodott, így még több érdekességet és inspirációt nyújt az olvasóknak. A Váncsa István Lakoma 1. egy olyan mű, amely minden konyhában ott kell legyen, hiszen nemcsak a főzéshez nyújt segítséget, hanem egyedülálló irodalmi élményt is kínál.

Miért pont ez a termék?


Több mint 800 recept és 42 esszé
Egyedi, szellemes írásmód
Kiválóan használható szakácskönyv és élvezetes olvasmány
Profi és amatőr szakácsok számára is hasznos
Gazdag kultúrtörténeti háttérrel rendelkező receptek


Felhasználási tippek:


Különleges alkalmakhoz inspirációként
Gasztroestek szervezéséhez
Hagyományos receptek újragondolásához
Kreatív főzési ötletek gyűjtéséhez
Gasztronómiai ismeretek bővítéséhez


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi ebédek és vacsorák
Baráti összejövetelek
Tematikus gasztroestek
Konyhai workshopok
Családi hétvégi főzések


Csomag Tartalma:


Lakoma 1. könyv 800 recepttel és 42 esszével
Gazdag, színes illusztrációk és ételfotók
Részletes főzési útmutatók és tippek



Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Lakoma 1." című hirdetést látja. (fent)