Betöltés...

Street Kitchen Magazin 2023/1 - Tavasz

Ár: 1.990 Ft

A Street Kitchen Magazin 2023/1 - Tavasz nem csupán egy egyszerű szakácskönyv, hanem egy igazi élmény, amely a tavaszi megújulás jegyében kínálja a legjobb recepteket és inspiráló tartalmakat. Ha szereted a változatos és egészséges ételeket, valamint érdekelnek a legújabb gasztronómiai trendek, akkor ez a magazin neked készült.

A tavaszi lapszám 83 többszörösen tesztelt receptet tartalmaz, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kezdheted a napot egy frissítő smoothie-val, amely tele van vitaminnal és energiával. A magazinban bemutatott smoothie-k nemcsak finomak, hanem egészségesek is, így tökéletes választás reggelire vagy edzés után.

A tavasz a megújulás időszaka, és mi sem lehetne jobb, mint friss, zöldségekben gazdag ételekkel ünnepelni ezt az időszakot. A magazinban különleges spenótos recepteket találsz, amelyekkel új szintre emelheted a konyhaművészeted. Ezek az ételek nemcsak egészségesek, hanem látványosak is, így garantáltan lenyűgözheted velük a családodat és barátaidat.

A húsvéti ünnepek közeledtével a Street Kitchen Magazin különleges receptötletekkel is készült, amelyekkel emlékezetessé teheted az ünnepi asztalt. Legyen szó hagyományos vagy modern fogásokról, a magazinban biztosan találsz inspirációt a tökéletes húsvéti menü összeállításához.

Az ínycsiklandó receptek mellett a magazin érdekes cikkeket és étteremteszteket is tartalmaz. Ha szeretnél többet tudni a legújabb gasztronómiai trendekről, vagy csak szívesen olvasgatnál egy-egy recept tesztelése között, akkor ezek a tartalmak neked szólnak. Az étteremtesztek segítségével pedig könnyedén megtalálhatod a legjobb helyeket, ahol igazán különleges ételeket kóstolhatsz.

A Street Kitchen Magazin 2023/1 - Tavasz nemcsak recepteket és cikkeket kínál, hanem egy teljes gasztronómiai élményt nyújt. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, a magazinban található receptekkel garantáltan sikert aratsz majd. Fedezd fel a tavaszi megújulás ízeit, és inspirálódj a Street Kitchen legújabb lapszámával!

Miért pont ez a termék?


83 többszörösen tesztelt recept
Friss, szezonális alapanyagok
Különleges húsvéti menüötletek
Érdekes gasztronómiai cikkek
Étteremtesztek és ajánlók


Felhasználási tippek:


Készíts frissítő smoothie-kat reggelire
Próbáld ki a különleges spenótos recepteket
Készíts ínycsiklandó húsmentes ételeket
Inspirálódj a húsvéti menü összeállításához
Használd a recepteket különleges vacsorákhoz


Felhasználási alkalmak:


Húsvéti ünnepi menü összeállítása
Baráti összejövetelek
Családi vacsorák
Különleges reggelik
Egészséges életmódváltás kezdete


Csomag tartalma:


Street Kitchen Magazin 2023/1
83 tesztelt recept
Érdekes cikkek és étteremtesztek
Különleges húsvéti receptek
Inspiráló fotók és illusztrációk



Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Street Kitchen Magazin 2023/1 - Tavasz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: