Betöltés...

Vegán szakácskönyv

Ár: 4.990 Ft

A Vegán szakácskönyv az ausztrál blogger tollából egy igazán különleges gasztronómiai utazásra invitál. Ez a könyv nemcsak a vegán életmód követőinek szól, hanem mindenkinek, aki szeretné felfedezni a hús-, tejtermék- és tojásmentes étrend változatos és izgalmas világát. A könyvben található 100 recept között mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen szó egyszerű reggeliről, laktató levesről vagy egy ínycsiklandozó desszertről.

A receptek nemzetközi ízeket hoznak el otthonodba, így kóstolhatsz marokkói, mexikói, thai, indiai és japán ételeket is. Minden recept részletes útmutatással és piktogramokkal segít eligazodni, így azok is könnyedén elkészíthetik az ételeket, akiknek speciális étrendet kell követniük vagy éppen a nyers ételeket kedvelik. A nehezebben beszerezhető hozzávalók helyett alternatívákat is találsz, így sosem maradsz alapanyag nélkül.

Ez a vegán szakácskönyv nemcsak az egészséges táplálkozásra fókuszál, hanem a kulináris élvezetekre is. A szerző számos olyan receptet oszt meg, amelyek elkápráztatják húsevő barátaidat is, hiszen az ízek és a textúrák mindenkit lenyűgöznek. Az egyszerűbb ételektől a komplexebb fogásokig minden recept részletes leírást tartalmaz, így kezdők és haladók egyaránt hasznát vehetik.

A könyv nemcsak receptgyűjtemény, hanem egy inspiráló útmutató is, amely segít abban, hogy felfedezd a vegán étrend sokszínűségét és gazdagságát. Legyen szó hétköznapi főzésről vagy különleges alkalmakról, a Vegán szakácskönyv mindig kínál valami újat és izgalmasat. A szerző stílusa közvetlen és barátságos, ami még inkább vonzóvá teszi a könyvet.

Miért pont ez a termék?


100 különböző nehézségi fokú vegán recept
Nemzetközi konyhák ízei egy könyvben
Speciális étrendekhez is alkalmazható
Piktogramok segítik az eligazodást
Alternatív hozzávalók megjelölése


Felhasználási tippek:


Készítsd el a recepteket családi ebédekre
Használj marokkói fűszereket egy különleges vacsorához
Lepd meg barátaidat mexikói ízekkel egy bulin
Próbálj ki új desszerteket a hétvégi összejöveteleken
Készíts könnyű reggeliket a gyors hétköznapokra


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi vacsorák
Baráti összejövetelek
Tematikus ételestek
Családi hétvégék
Egészséges életmódváltás kezdete


Csomag Tartalma:


Vegán szakácskönyv 100 recepttel
Részletes útmutatók és piktogramok
Nemzetközi receptek különböző nehézségi fokokkal



Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Vegán szakácskönyv" című hirdetést látja. (fent)