Betöltés...

Hamburgerek

Ár: 2.990 Ft

Hamburgerek - A burgerkészítés művészete otthonra

Üdvözlünk a hamburgerek világában, ahol Paul Gayler elismert séf új megközelítésből tekint a burgerkészítésre! Ha szereted a burgereket, ez a könyv garantáltan lenyűgözni fog! Paul Gayler új könyvében innovatív és klasszikus recepteket egyaránt találsz, melyekkel szélesítheted burgerkészítési repertoárodat.

A Hamburgerek könyv nem csupán receptgyűjtemény, hanem egy izgalmas utazás a világ különböző gasztronómiai kultúráin keresztül. Fedezd fel a finoman fűszerezett thai halburgertől kezdve egészen a klasszikus "full extrás" burgerig bezárólag számos új és izgalmas variációt!

Ez a könyv ideális választás minden otthoni szakács számára, aki szeret kísérletezni és új ízeket felfedezni. Legyen szó családi vacsoráról vagy baráti összejövetelről, a Hamburgerek könyv minden alkalomra inspirációt nyújt.

Fedezd fel a burgerkészítés művészetét otthon, és készítsd el saját mesterműveidet Paul Gayler segítségével!Miért pont ez a termék?


Paul Gayler elismert szakács receptjei
Klasszikus és újszerű burger variációk
Nemzetközi szakácsok ötletei


Felhasználási tippek:


Hétvégi grillpartik
Gyors vacsorák hétköznapokon
Baráti összejövetelek


Felhasználási alkalmak:


Családi összejövetelek
Születésnapi bulik
Grillpartyk a kertben


Vegyél egy könyvet, és tedd emlékezetessé a következő összejövetelt ezekkel a receptekkel, amelyek garantáltan ízletes élményt nyújtanak minden vendég számára!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Hamburgerek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: