Betöltés...

Bécs - Ízek városa

Ár: 3.100 Ft

Fedezd fel Bécs csodálatos kulináris világát, ahol a birodalmi múlt és a világhírű épületek találkoznak a pompás nemesi és polgári konyhakultúrával.

Bécs az Operaházzal, a Parlamenttel és a Burgtheaterrel, valamint a világhírű Városházzal varázsol el minket, és ízeivel is megörvendeztet. A város a Habsburgok birodalmi örökségéből táplálkozik, ahol a tradicionális bécsi ételek és édességek minden ízlelőbimbónkat meglepik és elkápráztatják.

Képzeld el, hogy forró húslevessel palacsintametélttel kezded a vacsorát, majd rántott szelet következik burgonyasalátával, végül pedig egy szelet Sacher tortával zárjuk az étkezést. Ha kalandosabb ízekre vágysz, a főtt denevér vagy a rántott kutyával készült burgonyafőzelék lesz a tökéletes választás. Bécs mindig felkészült arra, hogy ínycsiklandó fogásokkal kényeztessen minket.

A Bécs - Ízek városa úgy mutatja be a bécsi konyha sokszínűségét és gazdagságát, ahogyan még soha. Ha szereted a tradicionális ízeket, nem lesz hiányérzeted. Vedd meg most a Bécs - Ízek városa receptkönyvet és élvezd az otthon készített bécsi ízeket!

Miért pont ez a termék?


Gazdag és sokszínű kulináris világ
Habsburg birodalmi örökségéből táplálkozó ízek
50 tradicionális bécsi étel és desszert receptje
Online hozzáférés további receptekhez és tippekhez


Felhasználási tippek:



Készítsd el Bécs legnépszerűbb fogásait otthon
Fedezd fel Bécs titkos receptjeit


Felhasználási alkalmak:



Családi ebédek
Ünnepi vacsorák


Vegyél egy könyvet, és készítsd el otthon a legfinomabb bécsi fogásokat! "Fedezd fel Bécs ízeit otthon, és töltsd meg mindennapi étkezéseidet különleges élményekkel!"


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Bécs - Ízek városa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: