Betöltés...

Akarom mert makaron

Ár: 4.990 Ft

Üdvözöllek az "Akarom mert makaron" világában, ahol a párizsi macaronok elkészítésének titkait osztjuk meg veled! Ez a könyv nem csupán recepteket kínál, hanem egy valódi macaron-kalandot nyújt, amelynek minden oldala inspiráló és gyakorlatias.

"Akarom mert makaron" könyvünk méltán híres Jill Colonna nevével fémjelzett, aki közel 20 éve él Párizsban, és szenvedélyesen szereti és készíti ezt a finomságot. Ebben a könyvben megosztja velünk a legjobb titkokat és praktikákat a macaronok mesterségének elsajátításához.

Ez a könyv nem csupán egy receptgyűjtemény, hanem egy inspiráló útmutató, amely lehetővé teszi számodra, hogy otthonod kényelméből elkészítsd a párizsi macaronokat, mintha egy tapasztalt szakács lennél. Az "Akarom mert makaron" szórakoztató és informatív olvasmány, amely minden oldalán ötleteket és inspirációt nyújt.

Miért pont ez a termék?


Szakértő által írt, lépésről lépésre vezető könyv
Kézzelfogható útmutatás a macaronok elkészítéséhez


Felhasználási tippek:



Ajándékként barátoknak, családtagoknak
Egyedi desszertek készítése különleges alkalmakra


Felhasználási alkalmak:



Sütési workshopok és családi összejövetelek
Esküvői vendégajándékként vagy partidekorációként


Vegyél egy példányt az 'Akarom mert makaron' könyvből, és hozd létre otthonodban a tökéletes párizsi macaront, hogy meglepd és elbűvöld szeretteidet egyedi desszertekkel!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Akarom mert makaron" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések

1.500 Ft