Betöltés...

A legfinomabb csokis desszertek

Ár: 1.390 Ft

A legfinomabb csokis desszertek a csokoládé szerelmeseinek szól, akik szeretnék felfedezni a csokoládé minden ízét és formáját. Ez a könyv tele van olyan receptekkel, amelyek garantáltan elcsábítanak mindenkit, aki imádja ezt a bűnös élvezetet. A nagyon csokis desszertek, torták, piték, krémek és pudingok különleges receptjeit gyűjtöttük össze neked.

Elmerülhetsz a csokoládé ízében és illatában, ahogy sosem gondoltad volna! A kötetben található receptek egyszerűen elkészíthetőek, és mind a hétköznapokra, mind különleges alkalmakra tökéletesek. Bátran próbáld ki őket otthon, hogy megtapasztald a csokoládé varázsát minden falatban.

Ez a könyv ideális választás minden háziasszony, séf és desszertkedvelő számára, akik szeretnék lenyűgözni vendégeiket. A receptek lépésről lépésre útmutatást nyújtanak, hogy könnyedén elkészíthessd a legcsábítóbb csokoládés desszerteket.

Miért pont ez a termék?


A legfinomabb csokoládés desszertek gyűjteménye
Különleges ajándék minden desszertkedvelő számára


Felhasználási tippek:



Ünnepi desszertek készítése
Hétköznapi finomságok elkészítése


Felhasználási alkalmak:



Születésnapok, ünnepek
Baráti összejövetelek


Vegyél egy csomagot, és kezdd el felfedezni a csokoládé különleges világát! Ízek és élmények, amelyek garantáltan boldoggá tesznek minden korosztályt!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A legfinomabb csokis desszertek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: