Betöltés...

A kert konyhája

Ár: 5.990 Ft

A kert konyhája egy figyelemre méltó mű, melyet Mariann, a Bazsalikomos kert megálmodója és kertészmérnök írt. Ez a könyv nem csupán egy receptgyűjtemény vagy kertészeti útmutató, hanem egy valódi mélyreható konyhai és botanikai élmény. Szendeff Lőrinc különleges fotói segítségével megörökíti Mariann kertjének szépségét és sokszínűségét.

A kert konyhája olyan olvasmány, amelyben Mariann megosztja gyermekkori szeretetét és élményeit a természet iránt. Elmeséli, hogyan kezdte el a fűszer- és gyógynövények, valamint a vadon termő ehető növények és virágok termesztését, gyűjtését és feldolgozását. Közreadja saját pestóit, herbateáit és 48 receptjét, amelyek az évszakok változó alapanyagait hasznosítják.

Mariann műve nem csupán egy kertészeti kalauz, hanem egy inspiráló és gyakorlati útmutató mindenki számára, aki érdeklődik a friss, helyi és fenntartható élelmiszerek iránt. Ez a könyv bátorító olvasmány minden konyhában és kertben, és elengedhetetlen azoknak, akik szeretnék felfedezni a természet szépségét és a friss alapanyagok kulináris lehetőségeit.

Miért pont ez a termék?


Bőséges gyűjtemény ehető növényekről és virágokról
Személyes történetek és tapasztalatok Marianntól


Felhasználási tippek:



Inspiráló olvasmány minden kertész, séf és természetkedvelő számára
Ideális ajándék minden évszakhoz


Felhasználási alkalmak:



Évfordulók, születésnapok vagy különleges alkalmak ajándékozására
Iskolai és szakmai projektek forrásmunkájaként


Vegyél egy csomagot, és kezdd el felfedezni Mariann kertjét, amely garantáltan megihlet mindenkit, aki szeretné felfedezni az ehető növények és virágok világát!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A kert konyhája" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: