Betöltés...

A cukrászat magasiskolája

Ár: 14.900 Ft

A cukrászat magasiskolája könyv egy igazi kincs minden édesszájú és cukrászat iránt érdeklődő számára. Ebben a könyvben a Le Cordon Bleu intézet séfjei osztják meg több mint 100 kedvenc receptjüket, amelyek garantáltan mindenkit lenyűgöznek. A cukrászat magasiskolája nem csak egy egyszerű receptgyűjtemény, hanem egy átfogó útmutató, amely segít profi cukrászokká válni, függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt vagy a konyhában.

A cukrászat magasiskolája könyvben található receptek között megtalálhatók a klasszikus, híres desszertek, mint a csokis-pisztáciás Opera szelet, a Háromkirályok lepénye, a Fekete-erdő torta, az epertorta és a málnás macaron. Ezek a receptek részletes útmutatást nyújtanak, lépésről lépésre illusztrálva az elkészítési folyamatot, így biztosítva, hogy minden desszert tökéletes legyen.

A könyv azonban nem áll meg a klasszikusoknál. A cukrászat magasiskolája újító szellemben alkotott mesterműveket is bemutat, mint a yuzus fánk szőke csokoládéval, a csokoládés mályvacukor, az aloe verás torta erdei szamócával és a vaníliás kocka cukrozott árvácskával. Ezek az egyedi desszertek izgalmas ízekkel és látványos megjelenéssel gazdagítják a cukrászrepertoárt.

A cukrászat magasiskolája könyv nem csak recepteket tartalmaz, hanem részletesen bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit is. A könyv végén található útmutatók segítenek megérteni a cukrászat alapjait, és hasznos tippeket adnak a sikeres sütéshez. A séfek tippjei, amelyeket minden recepthez mellékeltek, további hasznos információkkal szolgálnak a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldásokhoz.

A cukrászat magasiskolája könyv formátuma praktikus és könnyen kezelhető, így mindig kéznél lehet, amikor szükséged van rá. A színes, étvágygerjesztő fotók inspirációt nyújtanak, és segítenek abban, hogy minden desszert látványos és csábító legyen. Ez a könyv tökéletes ajándék lehet minden édesszájú számára, és garantáltan elvarázsolja majd a családot és a barátokat is.

Miért válaszd A cukrászat magasiskolája könyvet? Mert ebben a könyvben minden benne van, amire szükséged lehet a tökéletes desszertek elkészítéséhez. A receptek sokszínűsége és változatossága biztosítja, hogy mindig új és izgalmas édességekkel lepheted meg szeretteidet. A szerzők szenvedélye és elhivatottsága minden oldalon átsüt, így a sütés igazi élmény lesz.

A cukrászat magasiskolája könyv mindenki számára kínál valami különlegeset. Legyen szó akár egy gyors hétköznapi desszertről, akár egy különleges ünnepi tortáról, ebben a könyvben minden helyzetre találsz megfelelő receptet. A könyv tele van ínycsiklandó ötletekkel, amelyek garantáltan elvarázsolják majd a családot és a barátokat.

Vásárold meg A cukrászat magasiskolája könyvet, és fedezd fel a cukrászat varázslatos világát! Ez a könyv nem csak recepteket kínál, hanem egy teljes élményt, amely minden édesszájú álma.

Miért pont ez a termék?


Több mint 100 részletesen illusztrált recept
Klasszikus és újító desszertek
Profi tippek és trükkök
Eszközök és alapanyagok bemutatása
Látványos, étvágygerjesztő fotók


Felhasználási tippek:


Kísérletezz különböző alapanyagokkal a receptekhez
Használd a könyvet inspirációként saját kreatív desszertekhez
Készíts előre több adagot, és fagyaszd le későbbi alkalmakra
Kombináld a desszerteket más kedvenc fogásaiddal
Próbáld ki a recepteket különböző alkalmakra és ünnepekre


Felhasználási alkalmak:


Családi vacsorák
Ünnepi ebédek és vacsorák
Különleges események, mint születésnapok vagy évfordulók
Baráti összejövetelek
Piknikek és szabadtéri rendezvények


A cukrászat magasiskolája könyv tartalma:


Több mint 100 részletes recept
Részletes útmutatók és táplálkozási tippek
Színes, étvágygerjesztő fotók


Vegyél egy példányt A cukrászat magasiskolája könyvből, és tedd különlegessé a következő desszertedet ezekkel a fantasztikus cukrászati remekművekkel! Garantáltan mindenki imádni fogja!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "A cukrászat magasiskolája" című hirdetést látja. (fent)