Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Ár: 2.100 Ft
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.06.04 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Bernhard Gahm - Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig" című hirdetést látja. (fent)