Kukta
Ár: 599 Ft
Rövid leírás: Csutka István színházigazgató almás szûzérméivel indult, s egy csapásra népszerûvé vált a Debrecen Televízió magazinja, a Kukta. Hétrõl hétre más közismert személyiség fordult meg a konyhastúdióban, ahol profi szakács irányításával sajátította el - a nézõkkel együtt - egy étel elkészítésének fortélyait. Elsõ évben Kiss Tamás, olimpiai ezüstérmes szakács vezetésével nyertünk betekintést a konyhamûvészet titkaiba, késõbb Komódi Ferenc konyhafõnök neve fémjelezte a mûsort. Sok hasznos ötletet, praktikát leshettek el, akik figyelemmel kísérték a Kuktát. Hiszem, hogy ételeink mennyisége és minõsége jelentõsen befolyásolja az egészségünket és a közérzetünket, hogy táplálékunk lehet gyógyító erejû és lelkünk felvidítója is. Rendkívül fontos a szép tálalás, az ételek változatos színe, és az a szokás, hogy a család tagjai lehetõleg minél többször, szépen terített asztal mellett, együtt étkezzenek. Ezen kötetben a mûsorban elkészített ételkompozíciók receptjeibõl nyújtunk át egy csokorral, s a meghívott vendégek engednek betekintést étkezési szokásaikba, konyhájuk paravánjai mögé. Kiadó: Tóth Könyvkiadó Kiadási év: 2004 Oldalszám: 56 oldal Méret: 210x300 mm

Tulajdonságok
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2025.01.27 |
Eddig megtekintették 60 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Kukta" című hirdetést látja. (fent)