Betöltés...

Anton és a Pöttöm Hősök - könyv, keményfedeles, 56 oldal - Téti István

Ár: 3.990 Ft


Egy különleges mesekönyv

A nagysikerű Manfréd és Anton kalandjai könyv szerzőjének újabb remekműve, a kisebb korosztály számára.

Az Anton és a Pöttöm Hősök egy különleges és gyönyörű mesekönyv, ami nem csak leköti a 3-6 éves korosztályt, hanem valódi értékeket tanít gyermekeink számára. A szórakoztatáson kívül célja a szókincs, a képzelőerő, a kommunikáció és a kezdeményezőkészség fejlesztése, a barátkozás, társas viselkedés segítése, a szülői tisztelet és a könyvek iránti vonzalom kialakítása.

 


„A Manfréd és Anton kalandjai után egy újabb gyöngyszem Téti Istvántól. Ezek a mesék megnyugtató hangvételükkel előkészítik a nyugodt alváshoz szükséges állapotot, segítenek feldolgozni a kisgyermekek számára a velük történteket. Magával ragadó stílusával, gyönyörű, vidám képekkel illusztrálva még a felnőtt olvasó számára is igazán élvezhető, tartalmas olvasmány. Nem hiányozhat egyetlen gyerekszoba könyvespolcáról sem!”


(Varga Tímea, Csodavilág Gyermekbirodalom alapító)


A mai digitális világban, a kütyüimádat, a befelé fordulás, a klasszikus értékek tovatűnésének korában talán minden eddiginél nagyobb szükség van az olyan könyvekre, amelyek segíthetnek gyermekeinket a fejlesztő játékok, a barátokkal, családtagokkal történő kalandozások irányába terelni, kialakítani bennük a környezet felfedezésének szándékát, a szépérzéket, jellemük részévé tenni az erkölcsi alapokat, valamint fejleszteni az érzelmi intelligenciát. Az Anton és a Pöttöm Hősök egy ilyen könyv, és éppen ezért hiánypótló alkotás.

 








„Anton egy kedves, szőke kisfiú, aki még csak most lett óvodás, de máris rengeteg izgalmas dolog történt vele. Új barátokat szerzett, felült egy igazi helikopterre, oroszlánt simogatott, látta a hatalmas palotát, amit furcsa sapkás katonák őriznek és kimentette Marcona kapitányt a viharos tengerből. Hogyan történt mindez? És milyen más kalandokba keveredett Anton? Máris megtudod!

Kezdjük az elején: annál a napnál, amikor Anton először lépett be a Pöttöm Hősök birodalmának ajtaján…”








Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Gyerekeknek
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 53 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Anton és a Pöttöm Hősök - könyv, keményfedeles, 56 oldal - Téti István" című hirdetést látja. (fent)