Betöltés...

HÚSIPARI SZAKKÖNYV

Ár: 2.480 Ft

Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba Szerző: Kertész István Nemzeti Örökség Kiadó, 2023 Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb. Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának. A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata. A kötet adatai: Kötés: puhatáblás Megjelenés éve: 2023 Terjedelem: 96 oldal

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.10.24
Eddig megtekintették 99 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "HÚSIPARI SZAKKÖNYV" című hirdetést látja. (fent)