Dr. Kukovics Sándor szerk. - A tej szerepe a humán táplálkozásban
Ár: 2.900 Ft
A hazai tejtermékeket fogyasztók megfelelőbb tájékoztatása, valamint a tejtermelés és a tejfeldolgozó ipar jövőjének javítása céljából egy olyan kiadványt kívántunk összeállítani, amely magába foglalja a folyamatot a termeléstől a fogyasztásig. A könyv az egészségügyben dolgozók továbbképzésén keresztül célozza meg a hazai előállítású tejtermékek fogyasztásának intenzív növelését, emellett a fogyasztó érdeke is, hogy minél szélesebb és megalapozottabb ismereteket kapjon a kosarába kerülő termékekről. A könyvben olvasható ismeretek az orvosok, dietetikusok, védőnők, a tejtermelők és a feldolgozóipar, valamint a fogyasztók számára egyaránt hasznosak lehetnek, ugyanakkor a közép- és a felsőfokú oktatás fontos forrásaként is szolgálhatnak. A kötettel megemlékezünk dr. Szakály Sándorról, a tejfeldolgozás és termékfejlesztés kiemelkedő jelentőségű személyiségéről. A kötet szerkesztője, dr. Kukovics Sándor három és fél évtizede foglalkozik a kiskérődzők tenyésztésének és termelésének fejlesztésével kutatóként és oktatóként. E tevékenysége mellett segíti a hús- és tejtermeléssel, valamint feldolgozással foglalkozók érdekérvényesítését, termékeik piacra juttatását, marketingjét. Tizenöt könyv szerkesztőjeként és írójaként, valamint több mint 720 tudományos és szakcikk szerzőjeként tette közzé kutatási és fejlesztési munkáinak eredményeit. A jelen kötet munkásságának egy újabb szeletét foglalja magában.

Tulajdonságok
Könyvkereső: | Egészség, egészségügyi |
Feladás dátuma: | 2025.08.09 |
Eddig megtekintették 40 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Dr. Kukovics Sándor szerk. - A tej szerepe a humán táplálkozásban" című hirdetést látja. (fent)