Petz Károly - A pálinkafőzés titka
Ár: 1.730 Ft
Hazai pálinkáink a „HUNGARIKUMOK” sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk – a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb. Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról. Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipari és természetesen a nyelvújítás időszakának is.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Tulajdonságok
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.06.09 |
Eddig megtekintették 33 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Petz Károly - A pálinkafőzés titka" című hirdetést látja. (fent)