Betöltés...

N. Nagy Sándor - Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Ár: 2.170 Ft

A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.” A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "N. Nagy Sándor - Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell" című hirdetést látja. (fent)